Starters

U kunt bij TAB Benelux uit Ede een kwalitatieve startaccu bestellen. Dit bedrijf beschikt over een scala aan TAB-startaccu’s voor al uw automotive toepassingen, zoals de auto, vrachtauto, landbouwvoertuig en grasmaaier.

Een startaccu bestellen bij dé specialist in accu’s met een breed assortiment

Bij ons bedrijf kunt u kiezen uit verschillende TAB-batterijen. Als u bij ons een startaccu wilt bestellen, heeft u de keuze uit:

  • TAB Polar, Polar S en Polar Truck; dit zijn onderhoudsvrije loodcalcium starterbatterijen. De Polar is een betrouwbare en veilige allround startaccu, welke voldoet aan alle vereisten van moderne voertuigen.
  • TAB Magic en Magic Truck; dit zijn gesloten (sealed) loodcalcium startbatterijen van de hoogste kwaliteit. Ze zijn geschikt voor voertuigen met een hogere energiebehoefte. Door het lage waterverbruik en de gesloten deksel is er geen onderhoud nodig.
  • TAB Magic EFB Stop & Go; deze EFB-accu is speciaal ontwikkeld voor voertuigen met een start/stop systeem.
  • TAB EFB Stop & Go Truck; deze accu is ontwikkeld voor Euro6-trucks die frequent en onregelmatig tussentijds stoppen. Deze startaccu die u bij ons kunt bestellen, levert de benodigde startpowerreserves en kan zich in een korte tijd herladen.
  • TAB AGM Stop & Go; dit is een AGM-startbatterij, volkomen lekvrij. Het is de veiligste batterij onder de moeilijkste omstandigheden dankzij de AGM-technologie (Absorbed Glass Mat). De AGM-accu is solide, draagbaar en bestendig tegen trillingen.

Kies uit al deze modellen

Gaat u een startaccu zoals een accu 73011 bestellen, maar heeft u nog vragen over de eigenschappen van een bepaalde accu? Onze medewerkers helpen u namelijk graag als u meer informatie wilt. Bel ons op 0318 - 69 00 88 of vul het contactformulier in als u meer wilt weten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 113

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
TAB-Benelux ©2022