De inrichting van uw laadstation

Met de hulp van de medewerkers van TAB Benelux uit Ede bij het inrichten van uw laadstation, voldoet uw inrichting aan alle voorschriften. Het laden van tractiebatterijen brengt de nodige risico’s met zich mee. Daarom is het belangrijk dat er regels zijn waar u zich tijdens het inrichten van een batterijlaadstation aan moet houden. De inrichting van een laadstation is namelijk aan bepaalde voorschriften onderhevig.

Uw laadstation voldoet aan de voorschriften als wij u helpen bij uw inrichting

U doet er goed aan om hulp in te schakelen bij het regelen van de inrichting van uw laadstation. Wij zorgen er namelijk voor dat uw laadstation voldoet aan alle voorschriften. Om de veiligheidseisen te volgen, leveren we een automatisch batterijwisselstation of traditionele batterijwisselsystemen als rollerbanen of hijsjukken. TAB Benelux (voorheen R&W Batterijen) is de enige in Europa die een automatisch batterijwisselstation levert. Ook voor speciale beschermkasten voor uw laders en persoonlijke beschermingsmiddelen kunt u bij ons terecht. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een gebruikte tractiebatterij te bestellen.

Vraag onze hulp bij uw inrichting

Onze vakkundige medewerkers helpen u graag bij de inrichting van uw laadstation en zien erop toe dat de voorschriften nageleefd worden. Bovendien schakelt u onze hulp in voor onderhoud aan uw tractieaccu’s en hun laders. Dankzij onze landelijke servicedienst is er altijd een servicemonteur in uw buurt die u hierbij ondersteunt. Daarbij zijn onze servicemonteurs gecertificeerde BMWT-keurmeesters die ervoor zorgen dat uw accu’s gekeurd worden. Voor meer informatie over onze diensten neemt u contact met ons op door te bellen naar 0318 - 69 00 88.

 
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 22

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
TAB-Benelux ©2022