Semi-tractie

Zoekt u een TAB semi-tractie-accu die onderhoudsvrij is? TAB Benelux (voorheen R&W Batterijen) uit Ede levert TAB Motion Monoblock-batterijen voor lichte tractietoepassingen. Als officiële Nederlandse importeur van TAB-accu’s, is het een goede investering om uw nieuwe batterij bij ons te bestellen. Bovendien bieden we u ook diensten aan voor het onderhouden van uw accu.

Kies uit ons aanbod een semi-tractie-accu die onderhoudsvrij is

In ons assortiment vindt u vast en zeker dé semi-tractie-accu voor uw toepassing die onderhoudsvrij is. Onze natte semi-tractie-accu’s zijn niet onderhoudsvrij. U heeft de keuze uit verschillende modellen semi-tractie-accu’s:

  • De TAB Motion Pasted is een natte semi-tractiebatterij. Semi-tractiebatterijen kunnen dieper worden ontladen dan starterbatterijen (50% ten opzichte van 20%). Ze zijn geschikt voor onder andere hoogwerkers, schoonmaakmachines, rolstoelen, golfkarren en boten. U gebruikt ze ook als energievoorziening in caravans en campers. In de praktijk worden semi-tractiebatterijen vaak gebruikt voor toepassingen met maximaal drie cycli per week.
  • De TAB Motion Tubular is een natte vol-tractiebatterij met buisjesplaat. Tractiebatterijen met buisjesplaat zijn natte loodzuurbatterijen met positieve buisjesplaten. Dit type batterij kan dieper ontladen worden (tot ongeveer 80% van de nominale capaciteit). Deze monoblock-batterij is geschikt voor onder andere de aandrijving (tractie) van golfkarren, palletwagens, schrob- en veegmachines en hoogwerkers.
  • De TAB Motion AGM is een semi-tractiebatterij op basis van AGM-technologie (Absorption Glass Mat). De semi-tractie-accu is volkomen onderhoudsvrij en lekvrij. De ideale batterij voor recreatietoepassingen en ook geschikt voor schrob- en veegmachines, alarmsystemen en UPS-systemen.
  • De TAB Motion GEL is een betrouwbare, onderhoudsvrije allround semi-tractiebatterij voor schoonmaak-, EV- en recreatietoepassingen en solar- en UPS-systemen.

Neem contact op voor het bestellen van een accu

Vindt u het erg belangrijk dat uw semi-tractie-accu onderhoudsvrij is? Koop uw nieuwe accu dan bij ons. Al onze producten zijn bovendien van goede kwaliteit en alle accu’s worden gekeurd door onze eigen BMWT-keurmeesters. Bel ons op 0318 - 69 00 88 als u geïnteresseerd bent in een van onze onderhoudsvrije semi-tractie-accu’s.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 23

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
TAB-Benelux ©2022