Batterijen

Bij ons kunt u terecht voor diverse accu’s en bijbehorende laders. Van krachtige tractiebatterijen voor de industrie tot aan betrouwbare starterbatterijen voor auto’s en trucks, allen snel leverbaar vanuit één van onze centrale distributiepunten in Ede, Dordrecht of Lijnden.

Nauwe banden met onze fabrikanten en leveranciers maakt ons in staat om snel te handelen en voor elk energievraagstuk een effectieve oplossing te vinden. In ons uitgebreide assortiment vindt u altijd een batterij die geschikt is voor de gewenste elektrische mobiele of stationaire toepassing. Ook voor het bestellen van nieuwe batterijonderdelen bent u bij TAB Benelux (vh. R&W Batterijen) aan het juiste adres.

Tot slot zijn wij de partij voor het inrichten van laadstations. Hierbij werken wij samen met gerenommeerde kwaliteitsmerken zoals Fronius en het Europese fabrieksmerk TAB Batteries. Interesse in lithium? Het merk Discover beschikt over uitstekende lithium-oplossingen. Heeft u voor uw project een energiepakket nodig? Neem contact met ons op en daag ons uit!

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu, Checklist Aannemers. Met deze certificering bewijzen we dat we in ons werk altijd de veiligheid en gezondheid van alle betrokkenen waarborgen. Dit voeren wij o.a. uit door ons aan de veiligheidsvoorschriften te houden die door de fabrikanten van onze producten gesteld worden en het naleven van de Arbowetgeving. Tegenwoordig  is lithium een bekende stof waarvan men weet dat er zorgvuldig mee omgegaan dient te worden om gevaarlijke risico’s te kunnen vermijden. Wij leveren lithiumbatterijen en geven daarover advies hoe men ermee dient om te gaan.

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

TAB-Benelux ©2022