Verkoop en onderhoud
Accu's bestellen en huren
Landelijke servicedienst

Stationaire batterij bestellen

Als u besluit om een stationaire batterij te bestellen, doet u er goed aan om dit te doen bij een vakkundig bedrijf. TAB Benelux (voorheen R&W Batterijen) uit Ede werkt met gecertificeerde servicemonteurs die weten waar ze over praten. Zo weten we zeker dat onze producten en ons onderhoud van goede kwaliteit is. Onze service heeft dan ook het VCA*-keurmerk gekregen.

Bent u op zoek naar een stationaire batterij?

Bel ons vrijblijvend op Bekijk hier al onze accu's

Een stationaire batterij bestellen uit ons assortiment

 Er zijn verschillende onderdelen waarop een stationaire batterij die u bij ons kunt bestellen, zich onderscheidt, zoals een:

  • hoge capaciteit
  • lange levensduur
  • weinig onderhoud
  • lage zelfontlading
  • eenvoudige controle van het zuurniveau
  • economische waterconsumptie
  • passende afmeting en gewicht
  • lage en constante onderhoudslading

 

Verschillende soorten stationaire batterijen

TAB OPzS-blocks en cellen

Een stationaire batterij van het OPzS-type die u bij ons kunt bestellen, is bestemd voor noodstroomsystemen zoals telecommunicatie- en alarmsystemen en noodverlichting, maar ook computersystemen, energiecentrales, spoorwegovergangen, ziekenhuizen en meer. Door de extreem lage zelfontlading zijn ze ook geschikt voor de opslag van elektriciteit die zonnepanelen leveren.

 

TAB OGi block-batterijen

TAB OGi block-batterijen zijn robuuste geventileerde loodzuurbatterijen, ontworpen voor industriële applicaties in stroomvoorzieningen met hoge veiligheidseisen. TAB OGi block-batterijen zijn geschikt voor zowel langdurig ontladen (10 uur) als kort (10 minuten). Ze worden vooral toegepast als DC-stroomvoorziening in energiecentrales, UPS-systemen (Uninterruptable Power Supplies), industriële systemen en noodstroomvoorzieningen. Ze kunnen ook gebruikt worden om motoren te starten, zoals onze startaccu’s, en voor PV-stroomsystemen.

 

TAB TOPzS-batterijen

TOPzS-batterijen zijn speciaal ontworpen voor off-grid zonne-energiesystemen door hun extreem lage zelfontlading en positieve buisjesplaten.

 

TAB UPS-batterijen

TAB UPS-batterijen zijn robuuste loodzuurbatterijen, geoptimaliseerd voor hoge piekspanningen. De batterijen worden met name ingezet voor UPS-systemen, van 50 tot 250 kVA. De stationaire batterij die u bij ons bedrijf kunt bestellen, is uitermate geschikt voor het opstarten van dieselmotoren voor hulp bij de stroomvoorziening.

 

TAB OPzV-batterijen

De TAB OPzV VRLA-batterijen combineren de voordelen van lage onderhoudskosten door de lage gasuitstoot, met de voordelen van de lange levensduur en uitstekende cyclische capaciteit van conventionele geventileerde batterijen met positieve buisjesplaten. TAB OPzV VRLA loodzuurbatterijen zijn de ideale energiebron voor veel verschillende stand-by-toepassingen.

Op zoek naar andere accu's? Bekijk onze webshop

Maak een account aan
Accu 73011Accu 73011

Informeer naar alle mogelijkheden

Als u een stationaire batterij gaat bestellen, is het van belang eerst na te gaan welke batterij het meest geschikt is voor uw elektrische toepassing. Onze medewerkers helpen u graag met het bestellen van de accu die geschikt is voor uw toepassing. Vraag om meer informatie door te bellen naar 0318 - 69 00 88.

TAB-Benelux ©2022