Wie zijn wij

TAB Benelux (voorheen R&W Batterijen) is een internationaal werkende organisatie met een familiair karakter die zich gespecialiseerd heeft in oplossingen voor al uw mobiele en stationaire elektrische toepassingen.

Het hoofdkantoor van TAB Benelux is gevestigd in het centraal gelegen Ede. Sinds de oprichting in 1995 als R&W Traktiebatterijen Import BV, heeft het bedrijf een solide groei doorgemaakt.

Met de vestigingen Dordrecht, Lijnden en Eindhoven beschikt de organisatie over meerdere distributiepunten om de klant sneller te kunnen helpen. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en het perfectioneren van het assortiment en dienstverlening wordt deze groei gecontinueerd.

 

Wat is Vca?

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu, Checklist Aannemers. Met deze certificering bewijzen we dat we in ons werk altijd de veiligheid en gezondheid van alle betrokkenen waarborgen. Dit voeren wij o.a. uit door ons aan de veiligheidsvoorschriften te houden die door de fabrikanten van onze producten gesteld worden en het naleven van de Arbowetgeving. Tegenwoordig  is lithium een bekende stof waarvan men weet dat er zorgvuldig mee omgegaan dient te worden om gevaarlijke risico’s te kunnen vermijden. Wij leveren lithiumbatterijen en geven daarover advies hoe men ermee dient om te gaan.

BMWT Keuren

Een batterijenspecialist noemen we ons niet zomaar. Wij vinden dat een ware batterijspecialist naast het hebben van kennis over verschillende batterijen ook weet hoe je een batterij dient te onderhouden om het zo optimaal mogelijk in te kunnen zetten. Naast het geven van advies, ontzorgen wij onze klanten door middel van onze service- en onderhoudsdienst. De tractiebatterijen die benut worden in het intern transportmateriaal dienen periodiek gecontroleerd te worden middels een BMWT-keurmerk. Ook hier kunnen wij voor zorgen.

Vragen over een onderhoudscontract of BMWT-keuren?

Neem telefonisch contact met ons op of via mail:
0318 - 69 00 88 | info@r-w.nl

TAB-Benelux ©2022